Maatregelen Coronavirus Chubb Fire & Security

We volgen de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend en treffen voorzorgsmaatregelen die in overeenstemming zijn met de laatste informatie en richtlijnen, waaronder die van het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn van het allergrootste belang en sturen de acties die we ondernemen.

De acties omvatten het inzetten van een verbeterd hygi├źneprogramma, het beperken van de toegang tot onze faciliteiten, het vermijden van risico doelgroepen en het minimaliseren van reizen. We voeren risico-evaluaties uit voor klantlocaties met speciale voorwaarden. We hebben duidelijke richtlijnen voor werknemers die zich ziek voelen of risico lopen, inclusief zelfquarantaine en het voltooien van een gezondheidszelfbeoordeling voordat ze weer aan het werk gaan. We updaten onze medewerkers dagelijks met de laatste richtlijnen.

Tegelijkertijd werken we aan het minimaliseren van de impact op de services die we onze klanten bieden. We hebben onze voorraden aangevuld, hebben een back-up ingericht voor cruciale bedrijfsonderdelen, hebben een uitgebreid bedrijfscontinuïteitsplan en zijn voorbereid met een robuust pandemieplan. Als de situatie dit verlangt, zullen we de maatregelen die we getroffen hebben waar nodig bijsturen.

We blijven ons inzetten om u de beste service te blijven bieden zoals u van Chubb gewend bent.